В Киеве оперуполномоченный одного из райотделов полиции задержан на взятке

При отриманні неправомірної вигоди у сумі 3 тисяч гривень затримано оперуповноваженого одного з районних відділів поліції

Працівниками прокуратури Київської області спільно зі співробітниками Внутрішньої безпеки Головного управління Національної поліції в Київській області та Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ у м. Києві та області  затримано оперуповноваженого одного з районних відділів поліції за фактом вимагання та подальшого отримання неправомірної вигоди у розмірі 3000 гривень.

Вказані кошти службовець вимагав та отримав за надання ним фізичній особі інформації із пошукової системи МВС України «Армор».
 
Після отримання неправомірної вигоди правопорушника затримано за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.
 
На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання про обрання затриманій особі запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
За скоєне кримінальне правопорушення зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.
 
Досудове розслідування наразі триває.
 
 Прес-служба прокуратури Київської області

You may also like...