На Чернігівщині інспектори роти ДПС затримали злочинну групу (фото)

Зловмисники скоїли розбій, заволоділи грошовими коштами близько п’яти тисяч гривень та пошкодили авто.

5 липня, о 18:20, на лінію «102» Головного Управління Національної поліції в Чернігівській області звернувся 31-річний мешканець міста Чернігова, водій маршрутного таксі "Чернігів-Десна". Схвильований чоловік повідомив, що в селищі Десна, близько 18:00, троє невідомих осіб на автомобілі «Фольксваген-Т4», погрожуючи ножем, відкрито заволоділи грошовими коштами в сумі близько 5 000 гривень та пошкодили два колеса в його авто.

затримали злочинну групу

 

Черговий відділу безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності оперативно орієнтував всі наряди, що здійснювали нагляд за дорожнім рухом на трасах державного значення на пошуки злочинців. Було негайно введено оперативний план «Перехват».

 

Невдовзі транспортний засіб, що підпадав під орієнтування побачили інспектори роти ДПС, які несли службу поблизу стаціонарного посту №3 в с. Кіпті. Правоохоронці зупинили авто та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

 

При виїзді на місце події встановлено, що в авто перебувало четверо людей. При поверхневому огляді транспортного засобу в салоні виявлено грошові кошти, предмети ззовні схожі на боєприпаси, розкладний металевий ніж та кухонний металевий ніж.

затримання

 

Підозрюваних доставлено до Козелецького відділу поліції для подальшої перевірки даних осіб на причетність до скоєного злочину.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне впровадження за ст.187 ч.2 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм) – карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

 

Відділ безпеки дорожнього руху
управління превентивної діяльності
ГУНП в Чернігівській області

 

You may also like...