Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 01.08.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 98 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Южненського відділення поліції викрито та отримано правдиві свідчення від 32-річного мешканця Київської області, який 28 липня викрав велосипед мешканки міста, який знаходився біля магазину. Сума завданих власниці збитків становить 5000 грн. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України.

Правопорушнику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді штрафу, громадських, виправних робот, арешту або позбавлення волі на строк до трьох років.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від працівника супермаркету, 1971 р.н., про те, що в приміщенні вказаного магазину невідома особа скоїла крадіжку продуктів харчування загальною вартістю 243 грн. Охороною торгівельного закладу затримано одесита, 1983 р.н., від якого отримано правдиві свідчення у скоєнні даного злочину.

До Хаджибеївського відділення поліції надійшла заява від Тетяни, 1984 р.н., про те, що 20 липня по вул. От. Головатого двоє невстановлених зловмисників, застосувавши фізичне насильство безпечне для життя та здоров’я, відкрито заволоділи її золотими браслетом та ланцюжком з кулончиком. Сума збитку становить – 45000 грн. Вжитими заходами викрито раніше засуджених Михайла, 1985 р.н., та Євгена, 1991 р.н., від яких надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. Речові докази вилучені.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...