Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 06-07.08.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 128 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від Інни, 1975 р.н., про те, що біля під’їзду її будинку невстановлена особа, погрожуючи ножем її доньці Ніні, 1998 р.н., заволодів у неї мобільним телефоном. Сума збитку становить 5000 грн. За гарячими слідами у скоєнні даного злочину викрито раніше засудженого жителя громадянина, 1989 р.н., у якого вилучено речові докази – ніж та викрадений телефон. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Поліцейськими Хмельницького відділу поліції викрито 24-річну одеситку та її 31-річного подільника, які в одному з магазинів міста таємно викрали 16 шампунів різних торгівельних марок, чотири упаковки корму для котів та два батончика шоколаду, завдавши закладу торгівлі збитків на загальну суму понад тисячу гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та розпочате кримінальне провадження. Від правопорушників надійшли правдиві свідчення.

В рамках проведення досудового розслідування за кримінальним провадженням, відкритим за ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України, співробітниками Котовського ВП проведено санкціонований обшук в домоволодінні мешканця с. Липецьке. На городі виявлено рослини конопель та в домоволодінні речовину рослинного походження в сухому стані, схожу на висушену коноплю. Виявлені рослини направлені на проведення експертизи.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито 41-річного одесита, який викрав з кімнати сусідки по комунальній квартирі її мобільний телефон вартістю три тисячі 700 гривень. За даним фактом розпочате кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення, його відпущено під особисті зобов’язання.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито 29-річного уродженця міста Львів, який в одному з торгівельних центрів міста таємно викрав шість блоків різних видів цигарок загальною вартістю майже тисячу двісті гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та розпочате кримінальне провадження. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення, його відпущено під особисті зобов’язання.

До Київського відділу поліції із заявою звернувся Олег, 1980 р.н., про те, що, знаходячись по вул. Космонавтів невідомий зловмисник шляхом ривка відкрито заволодів його мобільним телефоном вартістю 2900 грн. Вжитими заходами викрито одесита, 1992 р.н., від якого отримано правдиві свідчення у скоєнні злочину.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява від Сергія, 1963 р.н., про те, що невідомий зловмисник відкрито заволодів його велосипедом вартістю 4000 грн. За гарячими слідами працівниками Управління патрульної поліції викрито Валентина, 1985 р.н., та Руслана, 1987 р.н., від яких отримано правдиві свідчення. Затримані доставлені до Суворовського відділу поліції.

Працівниками Білгород-Дністровського відділу поліції в смт. Затока викрито жителя м. Київ, 1994 р.н., у якого виявлено та вилучено пігулку фіолетового кольору та приблизно 1,5 гр речовини темно-зеленого кольору, схожої на марихуану. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...