На Одещині правоохоронці затримали водія, який перебував у розшуку

Працівники роти дорожньо-патрульної служби під час проведення місячника безпеки дорожнього руху та операції «Розшук» викрили 34-річного водія мопеда, який переховувався від органів досудового розслідування за викрадення людини.

Під час несення служби, працівники поліції на 447 км автотраси Київ-Одеса зупинили мопед «Ямаха» без держзнаків під керуванням 34-річного жителя Котовського району Одеської області.

затримання

Водій знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Відносно нього було складено адміністративні протоколи за ч. 2 та ч.6 ст. 121 (порушення водієм правил керування транспортним засобом) та ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Під час складання протоколів водій почав чинити опір правоохоронцям, після чого до нього були застосовані спеціальні засоби – кайданки.

При перевірці причетності чоловіка до інших правопорушень було встановлено, що правопорушник розшукується Ананівським відділом поліції ГУНП в Одеській області з липня 2016 року за вчинення злочину, передбаченого ч.3 чт.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Правопорушника та вилучений мопед доставлено до відділу поліції. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції в Одеській області

You may also like...