Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 14.09.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 82 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції в ході огляду доставленого у поліцейський відділ 43-річного чоловіка було виявлено та вилучено дволітрову полімерну пляшку, яка на 1/3 була заповнена рідиною зеленого кольору. Вилучене було направлено до НДЕКЦ. Згідно висновку експертизи надана на дослідження рідина містить в собі особливо небезпечний наркотичний засіб – екстракт канабісу, маса якого в сухому залишку становить понад 11 грам. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування. Правопорушник відпущений під особисті зобов’язання.

Під час несення служби поліцейськими Білгород-Дністровського ВП було зупинено автомобіль під керуванням 30-річного жителя міста. При огляді автомобіля виявлено та вилучено пакунок з речовиною рожевого кольору та медичний шприц з рідиною бурого кольору, які зовні схожі на наркотичні засоби. Вилучену речовину направлено до НДЕКЦ на експертизу, за результатами якої буде прийнято рішення.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява від Олени, 1978 р.н., про те, що двоє невідомих зловмисників відкрито заволоділи її сумкою, в якій знаходились гаманець з грошима, ключі, банківські картки, паспорт на її ім`я. Після скоєння злочину зникли з місця події на мопеді чорного кольору. Сума збитку становить 1500 грн. Вжитими заходами за гарячими слідами на перехресті вул. Миколаївська дорога кут пр. Добровольського за скоєння вищевказаного злочину затримано двох одеситів, 1967 р.н., та 1981 р.н., від яких отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Шевченківського відділення поліції надійшла заява від студента, громадянина Туреччини, 1993 р.н., про те, що коли він заходився в приміщенні університету, невідома особа з його підручника відкрито заволоділа грошима в сумі 730 доларів США. В ході першочергових слідчих дій, неподалік від університету, у скоєнні вказаного кримінального правопорушення викрито громадянина сусідньої країни, 1989 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. Вилучено речові докази – гроші. Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.186 (грабіж) КК України.

До Суворовського відділу поліції із заявою звернувся приватний підприємець, 1976 р.н., про те, що невстановлений зловмисник викрав коньяк, дві пачки кави та шампунь. Сума збитку становить 800 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Анатолія, 1986 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від Світлани, 1987 р.н., про те, що, знаходячись по вул. Водопровідна невідомий зловмисник, відкрито заволодів її сумкою, в якій знаходились особисті речі, мобільний телефон, гроші в сумі 20 грн. Сума збитку становить 1000 грн. Вжитими заходами працівниками патрульної поліції у скоєнні злочину викрито жителя Красноокнянського району, 1997 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...