На Донеччині розшукали водія автобусу, котрий травмував велосипедиста та утік змісця ДТП

Нагадаємо, днями, ввечері, в Дружківці невстановлений водій транспортного засобу не обрав безпечну дистанцію руху та скоїв наїзд на 53-річного велосипедиста.

Працівниками поліції, які відповідають за безпеку дорожнього руху, встановлювались свідки події, організовано посилене патрулювання вулиць.

 

В результаті вдалося знайти свідка, який пояснив, що бачив, як наїзд на велосипедиста було скоєно автобусом. І незабаром, водій – втікач був знайдений.

 

Виявилось, що велосипедиста збив водій рейсового автобусу «Слов’янськ – Дружківка». 53-річний місцевий мешканець пояснив, що коли велосипедист неочікувано виїхав на проїжджу частину, він не встиг відреагувати, та наїхав на велосипедиста. Зупинивши автобус, водій одразу же викликав швидку допомогу, але велосипедист кудись побіг від міста ДТП. В зв’язку з тим, що у салоні автобусу були пасажири, водій не став чекати приїзду швидкої та викликати поліцію, а поїхав з місця події.

 

Працівники швидкої допомоги знайшли безпритомного велосипедиста буквально в 300 метрах від того міста, де сталася пригода. Зараз він у тяжкому стані знаходиться в лікарні.

 

Відомості за даним фактом внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ст. 286 ч. 1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами). Триває досудове розслідування.

 

Відділ управління превентивної діяльності
поліції Донецької області

You may also like...