У селі під Луцьком чоловік до смерті побив співмешканку

У селі Садів Луцького району 50-річний місцевий житель побив до смерті свою 40-річну співмешканку. Поліцейські за фактом умисного вбивства відкрили кримінальне провадження.

Про це IA ZIK повідомили у СК ГУНП в області.

До поліції звернувся сільський голова, який повідомив: в будинку на вулиці Шевченка із ознаками насильницької смерті виявлено труп 40-річної місцевої мешканки. Правоохоронці встановили причетність до скоєння вбивства 50-річного співмешканця загиблої.

«Чоловік проживав із потерпілою в громадянському шлюбі близько п’яти років. У суботу ввечері він побив свою співмешканку. Внаслідок отриманих травм жінка померла. Поліцейські протягом доби встановили причетність до скоєння вбивства співмешканця потерпілої. На даний час чоловіку оголосили про підозру в скоєнні вбивства та затримали його в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України», – повідомив керівник Луцького відділення поліції Олександр Мельничук.

За фактом умисного вбивства слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Триває слідство. 

You may also like...