Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.11.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 230 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Таїровського відділення поліції надійшла заява від 26-річної одеситки, щодо прийняття заходів до невідомої особи, яка в магазині викрала її мобільний телефон, вартістю 3800 гривень. Вжитими заходами викрито 50-річного громадянина однієї із держав пострадянського простору. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

До чергової частини Малиновського відділу поліції надійшла заява від 52-річного одесита про те, що невстановлена особа відкрито заволодла його сумкою, в якій знаходились окуляри, електронні цигарки, громадянський та закордонний паспорт. Сума збитку становить 20 тис. грн. В ході слідчих заходів у скоєнні злочину викрито чоловіка 1992 р.н., який надав правдиві свідчення.

До Біляївського відділення поліції Овідіопольського ВП надійшла заява від місцевого мешканця 1993 р.н. про те, що в с.Нерубайське, двоє невідомих осіб відкрито заволоділи мобільним телефоном, портмоне з грошима в сумі 4000 грн та банківською карткою. Сума збитку становить 5550 грн. В ході слідчо-оперативних заходів у скоєні злочину викрито 18-річного мешканця с. Нерубайське та 25-річного одесита. Від правопорушників отримано правдиві свідчення. Викрадене повернуто власнику.

Працівниками Болградського відділення поліції в ході санкціонованого обшуку за місцем мешкання 45-річного чоловіка, виявлено та вилучено 3 поліетиленових пакета приблизно з 350 грамами речовини рослинного походження, зовні схожої на марихуану. Вилучене направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

До Роздільнянського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні доставлено мешканця с. Шеметове з діагнозом: колоте проникаюче поранення спини з пошкодженням правої легені, госпіталізовано до хірургічного відділення. Під час слідчих заходів встановлено, що знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, вчинив сварку, наніс тілесні ушкодження у вигляді забиття м’яких тканин різних частин тулуба 32-річної дружині, а також погрожував їй кухонним ножем. В ході конфлікту мати чоловіка 1963 р.н., відібрала ніж та спричинила зятю вказане тілесне ушкодження. З місця вилучено ніж та направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

До Портофранківського відділення поліції Приморського ВП надійшла заява від одесита 1959 р.н. про те, що невідома особа нанісла йому удар по голові, після чого відкрито викрала ноутбук, пристрій для відстрілу гумових куль, дозвіл до нього, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, гроші в сумі 1000 грн та 50 доларів США. В ході слідчих заходів у скоєні злочину викрито раніше засудженого 19-річного мешканця с. Макарове 17-річного одесита. Вилучено речові докази. Вирішується питання щодо обрання правопорушникам запобіжного заходу.

До чергової частини Хмельницького відділення поліції Малиновського ВП з заявою звернувся одесит 1996 р.н. про те, що двоє невідомих зловмисників штовхнули його та, шляхом ривка, відкрито заволоділи мобільним телефоном і грошима в сумі 150 грн. В ході слідчих заходів у скоєнні злочину викрито 28-річного жителя с. Холодна Балка, якого потерпілий пізнав як особу, що вчинила вказаний злочин. Приймаються заходи щодо встановлення особистості та затримання співучасника.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...