Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 29.12.2016

До Хмельницького ВП надійшла заява про те, що у приміщенні гіпермаркету невідома особа намагалася скоїти крадіжку 6 блоків (60 пачок) цигарок загальною вартістю 1320 гривень. Працівники поліції по гарячих слідах викрили у скоєнні даного злочину 29-річного чоловіка, від його надійшли свідчення. Зловмисника відпущено під особисте зобов’язання.

Овідіопольські правоохоронці затримали п’ятьох осіб, які протягом останніх двох тижнів, у вечірній та нічний час доби, за допомогою турбінки, генератора та газової горілки, вирізали 120 м залізничних рейок на території прирельсового складу, а також вивели з роботи 5 прийомних силосів для тимчасового зберігання зерна з вагонів та частково їх порізали. Сума збитку встановлюється. Зловмисники відпущені під особисте зобов’язання

До Чорноморського ВП надійшла заява приватного підприємця про те, що невідома особа, шляхом пошкодження ролетів, проникла до приміщення його магазина та скоїла крадіжку 600 пачок цигарок загальною вартістю 12000 гривень. По гарячих слідах працівниками поліції на місці скоєння злочину затримано двох 20-річних жителів Одеської області, один з яких раніше судимий за крадіжки. Отримано зізнавальні свідчення. Вилучено речові докази.

Тарутинські правоохоронці під час проведення огляду місцевості біля будинку культури в с. Лісне виявили та вилучили у двох киян ніж та патрон калібру 7,65 мм, а на лавці неподалік пістолет «ПМ» з магазином та сім патронів калібру 9 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Чоловіки доставлені до Тарутинського ВП та від пояснень відмовились.

 

ВК ГУНП в Одеській області обов’язкове

You may also like...