Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 16.01.17

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся 31-річний чоловік, який повідомив, що невідома особа проникла до його квартири звідки скоїла крадіжку ноутбука та мобільного телефону. В ході проведених заходів була встановлена 27-річна жінка, яка дала правдиві свідчення в скоєні цього злочину. Викрадено майно в неї вилучено. Розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Київського відділу поліції м. Одеси надійшли заяви двох одеситів про те, що вночі невідомий злочинець скоїв крадіжки держномерів з їхніх автомобілів. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції викрили у скоєнні даних злочинів 30-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення.

До Малиновського відділу поліції в м. Одесі надійшла заява про те, що вночі невстановлений злочинець, біля будинку по вул. Варненській викрав держзнаки та 2 двірника з припаркованого автомобіля. Дільничними офіцерами поліції Малиновського ВП в скоєнні даного злочину викрито 53-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...