Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 24.01.17

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернулась 64-річна жінка, яка повідомила, що невідома особа проникла на подвір’я її будинку, звідки скоїла крадіжку двох алюмінієвих ємкостей. В ході відпрацювання міста працівниками поліції був встановлений 37-річний чоловік. Наразі розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Кілійського відділення Ізмаїльського відділу поліції з заявою звернувся мешканець села Приморське, 1955 р.н., який повідомив, що невідома особа викрала калитку з нежилого дому. В ході проведених заходів був встановлений односелець потерпілого, 1994 р.н.. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від 29-річного мешканця Херсонської області про те, що малознайома жінка шахрайським шляхом заволоділа його грошовими коштами. У скоєнні вказаного злочину працівниками Приморського відділу поліції було викрито та затримано 39-річну одеситку, від якої отримано правдиві свідчення.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від 62-річної одеситки про те, що невстановлені особи з під’їзду будинку по вулиці Некрасова викрали шість радіаторів опалення. В ході першочергових оперативно-розшукових заходів поліцейськими були затримані двоє місцевих мешканців, від яких отримано правдиві свідчення.

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшла заява від 20-річного співробітника одного із магазинів про те, що невстановлена особа з приміщення магазину викрала шоколадні плитки. Працівниками поліції у скоєнні злочину викрито та затримано 27-річного мешканця Одеської області.

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції надійшов рапорт інспектора Управління патрульної поліції в м. Одесі про те, що під час несення служби на одній із вулиць міста було затримано 38-річного місцевого мешканця, у якого вилучено пакунок, в якому знаходилась невідома речовина білого кольору. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито 51-річного одесита, який в одному з торгівельних закладів міста викрав продукти харчування на загальну суму понад тисячу гривень. Правопорушник зізнався у скоєному, в нього вилучені речові докази.

Поліцейськими Суворовського відділу поліції викрито 25-річного одесита, який в одній з торгівельних мереж міста викрав 110 штук жувальної гумки, на загальну суму майже тисячу гривень. Правопорушник зізнався у скоєному, в нього вилучені речові докази.

Поліцейськими Балтського відділу поліції розслідується кримінальне провадження, передбачене ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України за фактом проникнення до житла місцевого мешкання та викрадення в нього двох ноутбуків. У вчиненні вказаного правопорушення викрито 15-річного студента одного з ПТУ, якому повідомлено про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. Зловмисник надав правдиві свідчення, його відпущено під зобов’язання.

Поліцейськими Хаджибеївського відділу поліції викрито 33-річного жителя с.Калаглій, який, шляхом вільного доступу, скоїв крадіжку промислового обладнання та комп`ютера, жителя с.Фонтанка, завдавши збитків останньому на суму п’ять тисяч гривень.

Поліцейськими Хмельницького відділу поліції викрито 18-річного одесита, який 14 січня на одній з вулиць міста, застосовуючи небезпечне для життя та здоров’я насилля, відкрито викрав мобільний телефон 21-річного студента, завдавши збитків останньому на суму чотири тисячі гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ст. 186 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...