Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 14.02.17

До Білгород-Дністровського відділу поліції надійшло телефонне повідомлення від 60-річної жительки міста про те, що невідома особа шляхом вільного доступу з квартири виклала телевізор та жіночі черевики, чим завдала збитків на суму 5500 гривен. Проведеними заходами у скоєнні злочину викрито 35-річного сина потерпілої. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває слідство.

Слідчим Подільського відділу поліції під час досудового слідства по кримінальному провадженню встановлено, 40-річний місцевий мешканець вчинив крадіжку перфоратору з літньої кухні в одному з приватних домоволодінь м.Подільська. Громадянину повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від 41-річної мешканки м. Одеси про те, що перебуваючи в одному з салонів краси невстановлена особа таємно викрала її фотоапарат. Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівниками поліції викрито та затримано 22-річного місцевого мешканця. Від останнього отримано правдиві свідчення, а також вилучено речовий доказ.

Співробітниками Приморського відділу поліції в ході проведення профілактичних заходів на території Приморського району міста Одеси було затримано раніше судиму 33-річну місцеву мешканку, в якої вилучено пакунок з таблетками невідомого походження. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 44-річний мешканець міста, який повідомив, що невідома особа, знаходячись в приміщенні супермаркету, скоїла крадіжку лососевої ікри. Вжитими заходами був встановлений 35-річний чоловік. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...