Начальника вокзалу станції «Лисичанськ» судитимуть за отримання хабара

Першим слідчим відділом прокуратури Луганської області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання неправомірної вигоди начальником вокзалу станції «Лисичанськ» за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

У ході досудового розслідування встановлено, що 04 березня 2017 року вказана службова особа вимагала з фізичної особи неправомірну вигоду у розмірі 1500 доларів США за сприяння їй у вирішенні питання працевлаштування на залізничному вокзалі станції «Лисичанськ» структурного підрозділу «Станція Попасна» регіональної філії «Донецька залізниця» Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

На теперішній час обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні направлено до суду.

Процесуальне керівництво під час досудового розслідування та в ході судового розгляду здійснюється відділом прокуратури області.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...