Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 08-09.04.17

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 272 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява адміністратора одного з продуктових магазинів про те, що невідома особа таємно викрала ковбасні вироби. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 38-річного мешканця Миколаївської області, який надав правдиві свідчення.

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 25-річний місцевий мешканець та повідомив, що невідома особа з фасаду торгівельного кіоска зрізала та скоїла крадіжку неонової стрічки. У ході проведених оперативно-розшукових заходів поліцейськими було викрито 18-річного чоловіка. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 30-річний місцевий житель та повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку його велосипеду, який був залишений на вулиці міста. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції було викрито 40-річного місцевого мешканця. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Арцизького відділу поліції надійшла заява місцевої мешканки про те, що в одному з магазинів невідома особа скоїла крадіжку її пакету з продуктами харчування. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 62-річну жінку, яка надала правдиві свідчення.

До Приморського відділу поліції надійшла заява 48-річної місцевої мешканки про те, що, перебуваючи в громадському транспорті, невстановлена особа таємно викрала її гаманець, в якому знаходились грошові кошти в розмірі 2 тисяч гривень. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками викрито 57-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Біляївського відділу поліції надійшла заява місцевої мешканки про те, що невідома особа шляхом віджиму дверей проникла до її будинку та скоїла крадіжку телевізору, електронасосу, праски та електрочайника. Сума збитку встановлюється. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 39-ти та 58-річного місцевих жителів, які надали правдиві свідчення.

До Тарутинського відділення поліції Арцизького відділу поліції надійшла заява 30-річного місцевого жителя про те, що невідома особа шляхом зриву навісного замка вхідних дверей таємно проникла до його будинку та викрала супутникову антену. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 31-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...