Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 22-23.04.2017

 Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 22-23.04.2017

До Білгород-Дністровського відділу поліції звернувся 21-річний житель міста із заявою про те, що невідома особа заволоділа його автомобілем. Проведеними заходами співробітниками поліції було знайдено та повернуто автомобіль власнику, встановлюються особи, що причетні до його викрадення. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, триває слідство.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 25-річного одесита про те, що невідома особа таємно викрала його особисті речі, а саме: гаманець в якому знаходились 5 банківських карток, 12 знижкових карток та гроші в сумі – 130 доларів США та 1 000 грн. Сума збитку – 8 000 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів за скоєння даного злочину співробітниками поліції викрито 19-річну громадянку сусідньої держави, від якої отримано правдиві свідчення.

До Таїровського відділення поліції надійшла заява від 65-річної одеситки про те, що невідома особа на території ринку «Київський» (вул. Ак. Глушко) шляхом вільного доступу таємно викрала мобільний телефон. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито двох жінок, від яких надійшли правдиві свідчення.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...