Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.05.2017

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 209 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Ізмаїльського відділу поліції звернулась 31-річна мешканка міста, яка повідомила, що невідома особа проникла в будинок, звідки скоїла крадіжку пральної машинки автомат та двох телевізорів. Вжитими заходами був встановлений 36-річний мешканець с.Сафьяни. Викрадене у нього було вилучено. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції було викрито 54-річного чоловіка, який знаходячись на вулиці в селі Стара Некрасівка з опори зрізав кабель зв’язку довжиною 25 метрів. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Шевченківського відділення поліції надійшла заява від 39-річної одеситки про те, що біля будинку невідома особа шляхом розбиття скла проникла до салону її автомобіля марки "Форд"та таємно викрала професійну косметику та флешку. Сума збитку- 35 тисяч гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 36-річного раніше судимого чоловіка, від якого отримано свідчення. Речовий доказ вилучено.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...