Команда Управління поліції охорони з фізичної безпеки виборола “золото” Чемпіонату України

Команда Управління поліції охорони з фізичної безпеки виборола "золото" Чемпіонату України "Тілоохоронець 2017"  

На ХХ Чемпіонаті України з багатоборства тілоохоронців, який проходив 20-22 травня у місті Чернівці, команда Управління поліції охорони з фізичної безпеки м. Києва здобула першість. Друге місце посіла команда Управління державної охорони, третє – команда Служби безпеки Президента України.

22 травня Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців визначив найкращих янголів-охоронців, з якими ні в політиці, ні в бізнесі не страшно. Три дні бодігарди демонстрували свою професійність. Багатоборства тілоохоронців складалися з шести видів дисциплін: техніка та тактика супроводження VIP-особи, рукопашний бій, стрілецька майстерність, контраварійне керування автомобілем, пошук вибухових пристроїв в автомобілі, а також надання першої медичної допомоги VIP-особі та її евакуація.

Зазначимо, що, крім перемоги Чемпіонату, тілоохоронціці Управління поліції охорони з фізичної безпеки у місті Києві показали чудові результати у особистих заліках змагань: Вадим Ваховський здобув першість змагань зі швидкісної стрільби та у контраварійному водінні автомобілем, у рукопашному бою першим став Максим Гончаренко, а другим – Ігор Орел.

У змаганнях брали участь 25 команд найсильніших бодігардів з усієї України та країн Європи. Серед них – тілоохоронці Національної поліції України, Управління державної охорони, Національного антикорупційного бюро України, команди з Румунії, Болгарії, Молдови та інші. Поліцію охорони у турнірі представляли п’ять чоловічих команд: Управління поліції охорони з фізичної безпеки у місті Києві, а також Управлінь поліції охорони в Київській, Чернівецькій, Хмельницькій та Львівській областях.

У всі дні змагань учасників поліції охорони підтримував та вболівав за них начальник Департаменту поліції охорони генерал поліції третього рангу Сергій Будник. Разом з колегами він приймав нагороду за першість Чемпіонату.

– Питання безпеки у всі часи було актуальним. У Чернівцях зібралися люди, покликання яких забезпечувати мир та спокій, безпеку громадян. Тілоохоронці – це вольові, рішучі, мужні, наділені фізичною та духовною силою. Кожна мить для них – це ризик власним здоров’ям і життям, – каже Сергій Будник. – Бодігарди Управління поліції охорони з фізичної безпеки в м. Києві вкотре довели свою високу професійність. І ні в кого немає сумнівів, що вони є найкращими на ринку охоронних послуг. Я дякую усім учасникам команд за відданість професії і підрозділу, а також за високопрофесійну підготовку.

Також очільник Департаменту поліції охорони, який також є президентом Федерації тілоохоронців України, подякував керівнику ГУНП Чернівецької області генералу поліції третього рангу Сергію Пілігріму та начальнику Управління поліції охорони полковнику поліції Сергію Чеботарю за відмінну організацію заходу всеукраїнського рівня.

Управління поліції охорони
з фізичної безпеки в м. Києві,
Управління поліції охорони
в Чернівецькій області

You may also like...