Прокуратура у суді вимагає визнання недійсним договору будівельного підряду вартістю 11,8 млн. грн.

У листопаді 2016 року комунальною установою «Старобільське районне територіальне медичне об’єднання», за результатами проведення відкритих торгів, укладено договір будівельного підряду на здійснення капітального ремонту одного з лікувальних відділень загальною вартістю 11,8 млн грн за рахунок коштів Фонду регіонального розвитку та Старобільської районної ради.

Вивченням законності проведення процедури закупівлі встановлено низку порушень вимог Бюджетного кодексу України та Закону України «Про публічні закупівлі».

суд

Зокрема, переможцем торгів у складі тендерної пропозиції надані недостовірні відомості щодо наявності спеціалізованого транспорту, необхідного для здійснення ремонтних робіт.

З метою захисту інтересів держави, прокуратурою області до Господарського суду Луганської області направлено позовну заяву про визнання недійсними результатів торгів та укладеного договору будівельного підряду.

Наразі судом підтверджено наявність підстав для представництва інтересів держави прокурором та відкрито провадження у справі. Судовий розгляд триває.

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...