На Київщині поліцейські виявили у 30-річного водія автівки вогнепальну зброю (фото)

Автомобіль «Daewoo Lanos» під керуванням 30-річного водія, працівники Вишгородського відділу поліції зупинили уночі, 7 жовтня, на вулиці Свято-Покровській, в селі Нові Петрівці.

Під час перевірки документів правоохоронці звернули увагу на знервовану поведінку керманича. Ретельно оглянувши транспортний засіб в салоні автомобіля виявлені предмети зовні схожі на вогнепальну зброю – пістолет «Флобер» та гладкодульну рушницю ТОС- 8, калібру 5,6 мм.

ТОЗ

В подальшому встановили, що будь-які документи у чоловіка на зброю відсутні. Заборонені предмети вилучені та направлені на експертне дослідження.

Наразі за фактом слідчими Вишгородського відділу поліції вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

УПД в Київській області
 

You may also like...