У Дніпрі затримали раніше судимого чоловіка, який стріляв у поліцейського (фото)

Нападник вистрілив в оперуповноваженого карного розшуку Васильківського ВП з обрізу. Куля влучила поліцейському в руку. З вогнепальним пораненням потерпілого госпіталізували.

Співробітники карного розшуку спільно з працівниками Управління внутрішньої безпеки в Дніпропетровській області затримали підозрюваного у нападі на поліцейського вже наступного дня у Дніпрі. Ним виявився 22-річний житель смт. Васильківка. Одразу після скоєння злочину він втік до м. Дніпро, звідки намагався виїхати за межі області.

зброя

Встановлено, що чоловік раніше вже мав умовне покарання за скоєння крадіжок, а на теперішній час проходив як підозрюваний у вчиненні ряду незаконних заволодінь транспортних засобів на території Васильківського району. Під час розшукових заходів оперативники виявили схованку зі зброєю, з якої зловмисник стріляв в їх колегу.

Зараз нападника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про вручення йому повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 348 Кримінального кодексу України (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця).

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

You may also like...