Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 06.03.2018

 Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 06.03.2018

До Ізмаїльського відділу поліції звернулась місцева жителька, яка повідомила, що невідома особа витягла з кишені куртки її 11-річного сина мобільний телефон. У ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні вказаного злочину викрито 17-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

Картинки по запросу ГУНП в Одеській області

До Савранського відділення поліції Балтського відділу поліції надійшла заява пенсіонерки про те, що невідома особа шляхом пошкодження навісного замка проникла до її сараю та викрала 15 алюмінієвих каструль. Сума збитку – дві тисячі гривень. Вжитими заходами у ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання під умовною назвою «Мігрант» працівниками поліції викрито громадянина сусідньої держави, який надав правдиві свідчення. Викрадене вилучено та повернено власниці.

До Суворівського відділу поліції звернувся 36-річний одесит, який повідомив, що невідома особа шляхом розбиття скла його автомобіля викрала дитячий велосипед та набір інструментів. Загальна сума збитку становить чотири тисячі гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні вказаного правопорушення поліцейські викрили раніше судимого 26-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Суворівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на розі вулиць Академіка Заболотного та проспекта Добровольського невідома особа викрала з його автомобіля барсетку з грошима та документами. Сума збитку – сім тисяч гривень. Вжитими заходами у скоєнні даного правопорушення правоохоронці викрили 26-річного раніше судимого чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

Працівниками Усатівського відділення поліції Біляївського відділу поліції в ході проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» викрито та притягнуто до адміністративної відповідальності 40-річного громадянина сусідньої держави, який порушив правила перебування іноземців на території України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...