У Лимані невідомі кинули гранати на подвір’я приватного будинку (фото)

Сьогодні близько 2 години ночі невідомі кинули три гранати у будинок, де мешкають 4 особи. Внаслідок вибухів частково пошкоджено помешкання та два автомобіля. Постраждалих немає. Поліція вживає заходів щодо встановлення і затримання зловмисників.

Повідомлення про подію надійшло в чергову частину Лиманського відділення поліції від сина власника будинку. 36-річний чоловік повідомив, що надворі пролунало три хлопки, схожі на вибухи. В цей час вдома знаходилися його батьки та брат.

гранаты

На місці події працювали слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти-криміналісти і кінолог. Поліцейські обстежили місце злочину, опитали мешканців сусідніх будинків.

гранаты

Попередньо встановлено, що невідомі кинули на подвір’я три гранати, одна з яких розірвалася на горищі будинку. Пошкоджено вікна та два автомобілі, що знаходилися у дворі. Речові докази вилучено.

Поліція перевіряє всі можливі версії скоєння злочину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). 

Відділ комунікації поліції
Донецької області

You may also like...