Поліцейські Слов’янська викрили мати з сином, які сприяли незаконним збройним формуванням

Під час окупації Слов’янська чоловік «служив» у так званній ДНР, а 54-річна матір, як могла підтримувала бандформування. Родичам загрожує до 8 років позбавлення волі.

Під час оперативно-профілактичного відпрацювання мікрорайону Хімік, дільничні офіцери поліції отримали інформацію від місцевих жителів про незаконну діяльність однієї з родин, а саме сприяння збройним формуванням у 2014 році.

полиция

В процесі збирання речових доказів правоохоронці встановили, що місцевий житель 1985 року народження, заручившись підтримкою своєї матері, працював на в’їзному блокпосту «Хімік». Чоловік здійснював незаконну перевірку транспорту та громадян, жінка ж забезпечувала регулярне харчування в кожну із «злочинних змін».

Наразі факт участі підозрюваних у НЗФ внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 260 «Створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності» Кримінального кодексу України, яка передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі.

З початку року поліцейські Слов’янська викрили 79 бойовиків і продовжують ретельну роботу з ліквідації злочинної діяльності.

Слов’янський відділ поліції
Донецької області

You may also like...