Правоохоронці викрили нелегальних мігрантів на одному із заводів в Овідіопольському районі

До відповідальності за порушення міграційного законодавства було притягнуто вісім нелегалів.

 

 

У ході комплексного оперативно-профілактичного відпрацювання Одеської області та спецоперації «Мігрант» поліцейським надійшло повідомлення про те, що на заводі по обробці деревини в одному з селищ району нелегально працюють іноземці.

1

 

 

В подальшому, згідно з ухвалою суду, працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно з військовослужбовцями Одеського прикордонного загону Державної прикордонної служби України та оперативним підрозділом Південного регіонального управління міграційної служби провели санкціонований обшук виробничих цехів, складських та інших приміщень підприємства.

2

 

 

За результатами проведених заходів на відпрацьованій території були виявлені семеро громадян Китаю та один – Казахстану.

 

 

Міграційною службою на даних осіб були складені протоколи за ч. 1 ст. 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Крім того, працівниками Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, направлено до міграційної служби подання, на підставі якого вирішується питання про скорочення терміну тимчасового перебування правопорушників в Україні.

 

 

Робота у цьому напрямку триває.

Відділ комунікації поліції Одеської області
(за матеріалами УБЗПТЛ ГУНП в Одеській області)

You may also like...