На Київщині зловмисники угнали «Мазду» на євробляхах під час угоди продажу

Поліцейські затримали підозрюваних у Вишневому та у Черкаській області за кілька годин.

Автомобіль правоохоронці вилучили у місті Канів, він перебуває на штрафмайданчику броварської поліції.

Пізно ввечері до поліції міста Бровари звернувся 32-річний чоловік. Виявилося, заявник переганяє на територію України автомобілі з Литовської Республіки. Останніх клієнтів на покупку «Мазда 6» чоловік знайшов через мережу інтернет та домовився про зустріч поблизу СТО в Броварах.

На угоду прибули двоє покупців. Все йшло за планом – автівку оглянули. Проте в якийсь момент один з потенційних покупців дістав ніж. Погрожуючи потерпілому та його товаришу, чоловіки заволоділи їхніми грошима (4 000 гривень та 100 доларів США) та зникли на автомобілі з євробляхами.

За даним фактом броварська поліція відкрила два кримінальних провадження – за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) ч. 2 ст.187(розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисники затримані та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.. Ними виявилися 32-річні уродженці Черкаської області. Поліцейські з’ясували, що один з них переховується від суду та слідства за скоєння крадіжок у столиці.

Триває досудове розслідування. Поліція перевіряє затриманих на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Київської області.

Відділ комунікації поліції Київської області

 

 

You may also like...