Пенсионер с дубиной «заточил» в подвале четырех школьников, повздоривших с его внуком

58-річний мешканець Теофіполя незаконно позбавив волі чотирьох місцевих школярів віком від семи до 11-ти років за те, що вони не ладнали з його онуком. Сталося це надвечір 19 вересня. Чоловік був напідпитку і йому здалося, що четверо дітлахів негарно ставляться до його онука, знущаються над ним. Але замість того, щоб поговорити з батьками хлопчиків з цього приводу, люблячий дідусь узяв величезну палицю, загнав дітей у закинутий підвал п’ятиповерхового будинку та зачинив їх там. Хлопчаки просиділи у заточенні кілька годин, перш ніж один з них через малесеньке вентиляційне віконечко вибрався назовні і покликав на допомогу батьків.

А дідусь весь цей час періодично ходив навкруги імпровізованої темниці і погрожував своїм маленьким в’язням розправитися з ними за допомогою величезної палиці.

Перш ніж батьки звільнили своїх нащадків, школярі провели у темному і вологому підвалі близько двох годин. На сьогоднішній день вирішується питання про порушення відносно зловмисника кримінальної справи за незаконне позбавлення волі.

Інна Проник, ЦЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...