Пожар на Черкасщине забрал три жизни

Вчора, 20 листопада о 19.10 годині до пожежно-рятувального підрозділу Звенигородського району поступило повідомлення про пожежу, що сталася в шахтарському містечку Ватутіне.Відразу після отриманого повідомлення на місце пожежі виїхали рятувальники на чолі з начальником районного відділу ГУ МНС підполковником внутрішньої служби Олегом Латком.

По прибуттю, вогнеборці виявили, що пожежа, яка трапилася в житловому будинку по вулиці Крупської, 20, знищила вікно, двері, перекриття веранди та підлогу. Проте, вогонь не лише завдав матеріальних збитків оселі. На місці пожежі бійці в одностроях МНС знайшли обгоріле тіло господаря, 52-річного Василя, його 49-річної співмешканки Катерини та 53-річної сусідки господаря, Людмили.

За свідченням очевидців стало відомо, що господар та дві його подруги ніде не працювали, майже щодня заглядали у чарчину та шукали їжу на смітниках. Сусідка Василя, Людмила, місяць як потому поховала доньку, яка теж була алкоголіком, і перебралася жити до Василя з Катериною, аби не було сумно. Та, на жаль, сумувати було ніколи. Заливаючи очі горілкою, всі втрьох вже давно втратили людське обличчя. Того злощасного дня також не обійшлося без спиртного. Гарно набравшись на ввімкнувши саморобний електрообігрівач, «друзяки» полягали спати. А ось прокинутися останнім вже не судилося. Саме несправність обігрівача і стала причиною їхньої загибелі.

Вражає той факт, що не дивлячись на агітаційно-пропагандистську роботу в напрямку безпечної життєдіяльності, яка проводиться МНСниками, ще й досі маємо такі випадки. На жаль, за останні два тижня, це вже друга пожежа на Черкащині, яка забрала життя відразу у трьох громадян. Перша трапилася в селі Теолин Монастирищенського району. Тоді у вогні загинули 29-річний чоловік, 38-річна жінка та її 15-річний син.

Віта Кириченко, старший інспектор ЦП ГУ МНС України в Черкаській області

You may also like...