Домушник-неудачник из Конотопа

1 вересня для сім’ї п’ятикласника виявилось святковим не тільки тому, що це День знань, а й тому що завдяки своєчасному поверненню маленького школяра додому родина не втратила цінні речі та гроші. Того дня хлопчик зі своєю матусею та маленьким братиком пішли до школи на свято – 1 вересня. Після святкової лінійки мама з молодшим сином пішла до поліклініки, а п’ятикласник повернувся додому. Хлопчик хотів відчинити двері, але ключ не слухався – двері не відчинялись. Він зателефонував матусі та сказав, що двері не відкриваються та ще йому здалося, що хтось ходить по квартирі. Поки малий чекав повернення мами до нього підійшов сусід і повідомив, що з балкона їх квартири впав чоловік та переламав стегно. Поранений сказав сусідам, що встановлював антену, йому визвали швидку допомогу та відвезли до лікарні.

Після повернення власниці квартири стало ясно, що «незваний гість» був ніхто інший як домушник. Жінка зателефонувала до міліції. Слідчо – оперативною групою, яка виїхала на місце події було встановлено, що 29-річний злочинець, раніше судимий мешканець Конотопського району, підібравши ключі до вхідних дверей квартири проник до помешкання, але цінних речей та грошей знайти не встиг – неочікуване повернення дитини його злякало. Крадій не придумав нічого кращого крім того, як стрибнути з балкону 4 –го поверху. Напевно,поки летів згадав,що навіть не встиг забрати із собою нічого цінного. Більш того, домушника спіткала не лише травма ноги. Незначну кількість іноземних грошей, яких він все ж таки знайшов, не мали великою цінності, а срібний хрестик з каменями виявився біжутерією.

На запитання правоохоронців: »Де дістав ключі від квартири?» – злочинець відповів, що рік тому він їх знайшов неподалік гаражного кооперативу. Більше пояснити нічого не зміг.

Наразі за цим фактом проводиться ретельна перевірка. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Тетяна Кушнєрова

помічник начальника по взаємодії з громадськістю та ЗМІ

Конотопського МВ УМВС

You may also like...