Дитячі розваги стають все більш жорстокими та вибагливішими…

У цьому переконалися  конотопські міліціонери 21 серпня. Того ранку до чергової частини прийшла схвильована мешканка міста. Молода жінка прохала правоохоронців прийняти заходи до невідомих малолітніх хлопчаків 10-12 років, які порушуючи суспільну мораль та гідність, ще на початку липня зняли  відео з оголеним тілом її 13-річної доньки.

Мама звернулась до міліції майже через два місяці, бо її дитина розповіла про це лише 20 серпня, коли вони разом увечері дивилися телевізор.

Згодом, поспілкувавшись з дівчинкою, працівники міліції встановили всю картину пригоди. Одного липневого вечора постраждала гуляла поблизу свого будинку разом зі своїми товаришами – трьома сусідськими хлопчаками. Один з хлопців запропонував їй піти з ними до підвалу. Зайшовши до приміщення, другий хлопчик почав роздягати подружку, а інший знімав все це на мобільний телефон. Потім хлопчаки, так би мовити, помінялися ролями. – Андрій  зняв з мене увесь одяг, – розповідає Олеся, – і я залишилася зовсім гола. Та коли вони закінчили знімати мене на телефон, я одягнулася і ми разом вийшли на вулицю і продовжили гуляти. Це повторювалося три дні поспіль. Хлопці попросили мене нікому не розповідати про це.

Дівчинка не розказала одразу своїм батькам цю жахливу історію, аби малолітні зловмисники  не побили її та не розповіли  про все усім сусідським дітлахам.     

У школі  розповіли, що Олеся  характеризується  як відкрита  та  щира людина. Хлопчаки також не відрізняються від більшості підлітків. Та що могло підштовхнути дітей до таких дорослих розваг? Це питання залишається не вирішеним…

Тетяна Кушнєрова, помічник начальника Конотопського міського відділу міліції  

You may also like...