Кримінальна хроніка Житомирщини за 1 жовтня 2009

Як повідомили УК в ВЗГ УМВС України в Житомирській області, черговими частинами зареєстровано  33 злочини  упродовж минулої доби, 24 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: 6 крадіжок чужого майна, 8 випадків нелегального обігу наркотиків та інші. 

24 особи обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

30 вересня із будинку пенсіонерки, жительки Малинського району, куди невідомий проник, пошкодивши віконне скло, викрадено DVD-програвач вартістю близько 200 гривень.

Працівники карного розшуку за скоєння злочину затримали 17-річного жителя райцентру.

29 вересня до Володарсько–Волинського РВ звернувся непрацюючий місцевий житель, 1973 р.н, з заявою про те, що у парку відпочинку під час розпивання спиртних напоїв невідомий викрав у нього 3 тис. гривень.

Дільничні інспектори міліції встановили, що злочин скоїв 47-річний непрацюючий раніше засуджений місцевий житель.

До Малинського МВ звернувся житель райцентру, 1952 р.н., з повідомленням про те, що із його гаража, куди злодій проник, знявши навісний замок, викрадено 10 л бензину та 10 л автомобільного масла, чим спричинено збиток на загальну суму 200 гривень.

Працівники міліції встановили, що злочин скоїв 18-річний житель району.

50-річний житель м. Києва звернувся до працівників міліції Радомишльського РВ з заявою про те, що невідомий незаконно заволодів його автомобілем «ВАЗ-2106».

Працівники карного розшуку встановили, що злочин скоїли двоє 28-ми та 24-річні жителі району. Автомобіль повернуто власнику.

Шановні громадяни! Будьте обачними та обережними. Залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо у нічний час, Ви ризикуєте безпекою Вашого майна. Не забувайте замикати двері авто, навіть якщо ви знаходитесь неподалік або відійшли на декілька хвилин. Подбайте про надійне місцезнаходження машини на час вашої відсутності або відпочинку.

You may also like...