Любовний трикутник став «кривавим»

Нещодавно правоохоронці Білої Церкви затримали 40-річного Юрій Ц. Ревнивий чоловік підрізав кавалера колишньої дружини, завітавши «в гості» о п’ятій ранку.

Юрій та Марина багато років прожили у шлюбі. Проте, така любов для жінки не була щасливою: благовірний майже не приносив додому грошей і любив випити. Марина ж, як і кожна жінка, потребувала уваги і кохання.

Кілька місяців тому вона вирішила покінчити з таким життям і розійшлася з чоловіком. Семирічний син залишився з мамою.

Згодом жінка познайомилася з 44-річним Михайлом Н. У пари розпочався роман. Коли ж кавалер наважився вперше заночувати у коханої, сталося несподіване.

З самого ранку, о п’ятій годині, до дружини прийшов Юрій. Чоловік збирався відновити відносини з жінкою і пообіцяти, що віднині все буде інакше.

Однак, на дзвінок у двері ніхто не відповів. Юрій дзвонив ще і ще, аж поки йому не відчинила збентежена Марина. Увійшовши до будинку і побачивши там незнайомого чоловіка, ревнивець схопив ножа і порізав Михайлу живіт.

Наразі потерпілий знаходиться в лікарні, а зловмисник у міліцейському відділку. Після такого вчинку дружина до Юрія навряд чи повернеться. Натомість, йому загрожує позбавлення волі на строк до восьми років за статтею 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження).

Любов Задорожна
, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 

You may also like...