Не спи чоловіче, а то майно проспиш…

Нещодавно правоохоронців встановили та затримали 21-річного шосткинця, який ще в листопаді минулого року скоїв крадіжку мопеда, у сплячого на лавочці господаря техніки.  

З заявою про крадіжку мопеду до правоохоронних органів звернувся 51-річний житель Шостки. Розгублений чоловік пояснив, що спочатку пошуком транспортного засобу займався самостійно, але зусилля виявилися марними. викрадення мопеду, яку повідав потерпілий, стара як світ…

Того дня чоловік повертався з гостей на мопеді. По дорозі йому раптово стало зле завернув до найближчого двору багатоповерхівки. Там на лавку відпочити, а „товариша” поставив поруч: „Трохи посиджу та поїду далі – подумав чолов’яга. Незчувся як мимоволі заснув, а коли прокинувся, мототехніки вже поруч не було.

час проведення оперативно-пошукових заходів співробітникам вдалося встановити крадія. Ним виявився 21-річний Андрій – місцевий житель, який вже мав проблеми законом. В слідчому молодик зізнавався у скоєному :« Того вечора я разом з приятелем гуляв містом. Ми зайшли у двір, перекурити. Тут побачили сплячого на лавці чоловіка, а поруч мопед з ключами у замку запалення. Одразу спало на думку вкрасти мопед, чому б не скористатися такою нагодою? Техніку потихеньку відвели подалі сплячого господаря та сховали в гаражі. Через тиждень продали його за 200 грн. незнайомому чоловікові, а гроші витратили на розваги.»

На сьогоднішній день по даному факту порушена кримінальна справа. Платою за крадіжку може стати чергове тюремне ув’язнення. А власників транспортних засобів вкотре попереджає бути уважними живати необхідних заходів, аби убезпечити своє майно злочинних посягань. Адже біля кожного мотоциклу чи автомобілю міліціонера не поставити.

Пом. начальника Шосткинського МВ ГУМВС України в Сумський області, по зв’язкам з громадськістю та ЗМІ Т.В. Меняйло

You may also like...