Василь Мармазов: «Міліція працює в нормальному режимі»

– Незважаючи на «підвищений градус» уваги до нашого відомства, хочу запевнити – міліція працює в нормальному режимі, чітко виконує покладені на неї обов’язки, – запевнив присутніх заступник Міністра внутрішніх справ України Василь Мармазов на прес-конференції, яка відбулася сьогодні у МВС. 

Основне, на що звернув увагу Василь Мармазов, – це надання оновлених даних до реєстру виборців про зміни щодо реєстрації громадян, а також паспортизація тих, кому останнім часом виповнилося 16 років. Так, на час надання останніх даних для звірки згідно з Законом України «Про вибори Президента України», до реєстру органами внутрішніх справ надано інформацію щодо 23 259 осіб, яким виповнилося 16 років після надання останніх даних до реєстру. Також надано уточнені дані стосовно 957 осіб, які набули громадянство України та чотирьох осіб, які припинили громадянство. Зареєструвалися за місцем проживання – 43 980 громадян та 29 358 осіб, відповідно, знялися з місця реєстрації.
 
– Маючи досвід проведення першого туру, – підкреслив Василь Мармазов, – працівники територіальних служб громадянства і реєстрації фізичних осіб працюватимуть у посиленому варіанті на випадок, якщо комусь буде необхідно вклеїти фотокартку чи зареєструватися. Загалом з 16 до 17 січня до підрозділів ГІРФО звернулося майже 22 000 громадян, тож, у цьому турі, ми упевнені, що кількість тих, хто потребує допомоги – не зменшиться.
 
Нагадаємо, що обміняти національний паспорт на новий або отримати паспорт замість втраченого, чи вклеїти фотокартку по досягненню 25-ти або 45-тирічного віку можна навіть у день виборів. Необхідно звернутися до територіального підрозділу служби громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб за місцем постійного проживання.

You may also like...