Криминальная хроника Ровенщины

Упродовж минулої доби на території Рівненщини зареєстровано 146 заяв та повідомлень про пригоди та злочини, 63 з яких працівники міліції розкрили. В області скоєно 40 крадіжок, 16 з яких правоохоронцями вже розкрито.

– 19 квітня на території ЗОШ № 23 у Рівному працівники міліції затримали 40-річного рівнянина Сергія, у якого при собі були два паперові згортки з подрібнено речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на марихуану, а також скляний флакон з нашаруванням речовини білого кольору. Вилучене направлено на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС, а Сергія доставлено до міськвідділу для дачі показів.

– Під час розгляду кримінальної справи порушеної цього року проти 17-річного жителя Володимирецького району Павла працівники слідчого відділу встановили, що молодик у листопаді-грудні минулого року викрадав товарно-матеріальні цінності з одного із торгівельних закладів районного центру.

– 19 квітня 41-річнийжитель села Більська Воля Петро зізнався працівникам Володимирецького райвідділу міліції у крадіжці товарно-матеріальних цінностей з магазинів у селах Суховоля та Чудля. За фактами викладеними у явках з каяттям проводиться перевірка.

– 24-річний житель Костополя Андрій викрав велосипед «Україна» з підсобного господарства своєї 61-річної сусідки Галини. Викрадене вилучено та повернуто власниці.

– 19 квітня до Кузнецовського міського відділу міліції надійшло повідомлення від 35-річного місцевого мешканця Михайла. Чоловік повідомив про те, що його 32-річна дружина Тетяна викрала його трудову книжку, ідентифікаційний код, документи на дачу, свідоцтво про народження, ключі від автомобіля і гаража та 1500 гривень. За викладеними у заяві фактами проводиться перевірка.

Впродовж доби на дорогах області сталося шість дорожньо-транспортних пригод внаслідок яких травмовано семеро людей.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області

You may also like...