Чернігівські міліціонери затримали водія, котрий на смерть збив жінку-велосипедистку й втік

Автопригода з трагічним наслідком сталася увечері в понеділок, 3 травня у Чернігові. Водій легкового автомобіля, що рухався по вулиці Гагаріна зі сторони вулиці Дніпровська в напрямку вулиці Кропив’янського, близько 18:30 налетів на зустрічну велосипедистку. Внаслідок зіткнення жінка загинула від отриманих тілесних ушкоджень. 

Тіло потерпілої пробило лобове скло легковика та застрягло у салоні. Так горе-водій рухався ще майже півкілометра, до кінцевої зупинки тролейбуса №5, і лише там викинув потерпілу з автівки. Сам же водій обрав за найкращий варіант втечу з місця події.

Викликані на місце ДТП працівники Державтоінспекції та фахівці з інших галузевих служб УМВС негайно розпочали оперативно-розшукові заходи зі встановлення особи водія-втікача. І вже того ж вечора ця робота увінчалася успіхом. Було знайдено і самого водія, і автомобіль з пробитим «лобовиком». 34-річний Михайло не наважився після скоєння автопригоди сидіти вдома, а переховувався у сусіда, за дві хати від свого місця мешкання.

Наразі порушено кримінальну справу, чоловіка затримано у порядку статті 115 КПК України та поміщений до Чернігівського ізолятору тимчасового тримання.

Подальшу перевірку проводить слідчий відділ з розслідувань ДТП ЧМВ УМВУС України в Чернігівській області.

 

Прес-служба відділу ДАІ УМВС України в Чернігівській області

You may also like...