П’яна мати покинула своє дитя на першу перехожу

До чергової частини Конотопського міського відділу міліції зі станції швидкої допомоги надійшло повідомлення, що до них потрапила 4-місячна дівчинка, місце знаходження її батьків було невідоме. 

Як з’ясувалось згодом, «горе-мати» віддала своє немовля першій перехожий, сама ж зі спокійною душею пішла до квартири знайомої спати. Знесилена тривалим вживання алкоголю, вона навіть, не зрозуміла що накоїла.  

Розпочалась ця «цікава» історія ще 29 травня у селі Бочечки Конотопського району, куди нерадива мати поїхала з найменшою донечкою на день народження до своєї куми. Там вони святкували три дні. А 1 червня опинилися у Конотопі. Молода матір вирішила провести куму на потяг до столиці. З вокзалу ж вона не поїхала до себе додому, а разом зі знайомими прикупили у місцевому супермаркеті горілки і всі разом вирішили відсвяткувати День захисту дітей .

Десь о 18 годині, «матуся» зустрівши першу –ліпшу перехожу, віддала їй своє дитя, сказавши, що терміново мусить зайти до аптеки. Сама ж пішла до знайомої і лягла там спати. Жінка простояла з чужим дитям на руках майже дві години, доки її не помітила власниця квартири, в якій перебувала п’яна «горе-матір». Знайома забрала дівчинку і викликала швидку.  

Зі слів же самої матусі, все відбувалося зовсім по – іншому. Нібито вона, нагодувавши дитя, заснула, а прокинувшись через кілька годин, не знайшла його поруч із собою. До того ж звинуватила власницю помешкання у викраденні дитини та взагалі заперечує, що вживала міцні алкогольні напої.

Наразі правоохоронці спільно з працівниками міської служби у справах дітей помістили дівчинку до притулку для немовлят і проводять додаткові перевірки. Вирішується питання про притягнення жінки до відповідальності та позбавлення її батьківських прав.

До цього всього у селі Кошари Конотопського району ( де мешкає фігурантка) залишилися без нагляду ще двоє її неповнолітніх доньок, 1998 та 2000 року народження. Спеціалісти вирішують, чи будуть діти й надалі жити з матір’ю.

Тетяна Кушнєрова, СЗГ Конотопського МВ ГУМВС України в Сумській області

 

You may also like...