На Полтавщині водій обікрав сам себе на 50 тисяч гривень

Під час оперативно-профілактичного відпрацювання регіону працівники міліції отримали інформацію про незаконне заволодіння технікою, що належить одній із відомих у торгівельній мережі України фірм. Було також відомо, що вантаж перевозиться автомобілем МАЗ з причепом за маршрутом Харків – Київ. За наявною інформацією 36-річний водій вантажівки (мешканець Києва) підозрювався у привласненні частини товару, що перевозився. 

Для перевірки достовірності наявної інформації працівники Державтоінспекції Полтавщини на автодорозі Київ-Харків зупинили вище згаданий автомобіль.

В ході перевірки з’ясувалось, що водій вантажівки, непомітно витягнувши трос пломбування та не пошкодивши саму пломбу, привласнив чимало ауді, відео та фото техніки.

Інспектори ДАІ виявили в кабіні водія апаратуру вартістю близько 50 тисяч гривень. Про знахідку правоохоронці повідомили чергову частину Полтавського райвідділу міліції. Отримавши інформацію від колег, черговий направив на місце події слідчо-оперативну групу, яка задокументувала даний факт.

Наразі автомобіль, водій та вилучені речі доставлені до райвідділу міліції для проведення подальшої перевірки., а водій чекає на прийняття міліціонерами відповідного правового рішення. Слід зазначити, що при спілкуванні зі слідчим чоловік не заперечував своєї провини. Він зізнався, що в майбутньому планував реалізувати техніку для власного збагачення.
Тепер за вчинене доведеться відповідати перед Законом. Адже вирішується питання про порушення кримінальної справи за фактом крадіжки, в ході розслідування якої стануть відомі всі деталі протиправних дій водія.

Костенко Ірина
ВЗГ ГУМВС України
в Полтавській області

You may also like...