Державтоінспекція вдосконалює порядок реєстрації транспортних засобів

Останнім часом Департамент Державтоінспекції МВС України здійснює ряд кроків для поліпшення якості обслуговування населення, створення умов, за яких кожен, хто звертається до ДАІ з питань реєстраційно-екзаменаційної діяльності, витрачав би на це мінімум часу. Прикладом, цього може послужити спеціально створений при Департаменті ДАІ реєстраційно-екзаменаційний відділ (РЕВ). Він розташований за адресою: (вул. Велика Кільцева, 4). 

Працівники цього підрозділу передусім обслуговують громадян, які мешкають у Києві, але зареєстровані в інших регіонах. Такі особи можуть без проблем зареєструвати у столиці свій транспортний засіб. При цьому на авто видаються номерні знаки відповідного регіону.

Одночасно Державтоінспекція створює комфортні умови для покупців офіційних автосалонів. Вони також без проблем, з мінімальними затратами можуть зареєструвати придбані машини. Для цього безпосередньо в автосалони виїжджають мобільні групи працівників РЕВ.

До того ж нещодавно на території комплексу «Автоцентр на Столичному» (Київ, Столичне шосе, 90) відкрилася ще одна філія реєстраційно-екзаменаційного відділу Департаменту ДАІ, де можна зареєструвати автомобіль, а також пройти державний технічний огляд. Тут обслуговуються не лише фізичні особи, але й представники різних державних установ.

На сьогодні вищезазначені зручні та ефективні послуги надають автовласникам не лише столичні МРЕВ, але й в АР Крим, Донецьку та Одесі. З часом їх мережа буде значно більшою. 

Пресс-служба Департаменту ДАІ МВС України

You may also like...