62-річний житель міста Стрий скоїв наїзд на пішохода – 15-річну дівчину, яка перебігала дорогу у невстановленому місці

Поліцейські Львівщини нагадують усім учасникам дорожнього руху про необхідність неухильно дотримуватись вимог Правил дорожнього руху. Водії – не перевищуйте дозволену чи безпечну швидкість та постійно стежте за ситуацією навколо. Шановні батьки! Не лінуйтесь зайвий раз нагадати своїм дітям основні правила поведінки на дорозі, зокрема – правила переходу проїзної частини.

Перша дорожньо-транспортна пригода сталась 16 травня о 16.20 на автодорозі «Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий», поблизу села Городище, Самбірського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «КІА Cerato», 62-річний житель міста Стрий скоїв наїзд на пішохода – 15-річну дівчину, яка перебігала дорогу у невстановленому місці.

За минулу добу на Львівщині сталось дві ДТП за участі неповнолітніх пішоходів

Внаслідок наїзду неповнолітня отримала тілесні ушкодження та була доставлена у лікарню.

Того ж дня о 19.50 на вулиці Підвальній у Львові водій автомобіля «Kia Ceed» скоїв наїзд на пішохода – 11-річну львів’янку, яка переходила проїзну частину пішохідним переходом. Як і в попередньому випадку, внаслідок наїзду дівчинка отримала тілесні ушкодження та була доставлена у лікарню.

За минулу добу на Львівщині сталось дві ДТП за участі неповнолітніх пішоходів

В обох випадках слідчі відкрили кримінальні провадження за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводяться досудові розслідування, правоохоронці встановлюють обставини подій.

 

Відділ комунікації поліції Львівської області

You may also like...