Cмертельна ДТП за участі мопеда та легковика сталася в Одеському районі (фото)

Вчора, 26 травня, близько 23-ї години на трасі Одеса – Рені, в межах села Великий Дальник, сталася автопригода за участю мопеда та легкового автомобіля.

Поліцейські попередньо встановили, що мопедист, рухаючись у бік міста Рені, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем, який рухався у зустрічному напрямку. Водій легковика виїхав з дороги і перекинувся.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди керманич двоколісника, особа якого наразі встановлюється, загинув на місці події.

Водій автівки – 37-річний ізмаїлець – не постраждав. У нього відібрали біологічні зразки для перевірки на стан сп’яніння.

На місці події працювали група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції та група з розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУНП в Одеській області.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

В рамках провадження транспортні засоби поміщені на арештмайданчик, та буде проведено низку експертиз. Повні обставини події встановлюються.

Слідство триває.

Поліцейські закликають водіїв неухильно дотримуватись правил дорожнього руху, при виконанні будь-яких маневрів впевнитись у їх безпеці.

Не наражайте себе та оточення на небезпеку.

ГУ Національної поліції в Одеській області

You may also like...