Помер колишній голова Закарпатської та Луганської ОВА Геннадій Москаль

Москаль був відомий своїми прямими висловлюваннями на адресу різних політиків.

Помер колишній голова Закарпатської обласної державної адміністрації та Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль. Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат Микола Княжицький.

«Після важкої хвороби помер Геннадій Москаль. Вічна памʼять. Співчуття родині. Він займав багато державних посад, був справжнім патріотом і людиною талановитою», – написав Княжицький.

У грудні Геннадію Москалю виповнилось 73 роки.

Москаль народився у Чернівецькій області. Кар’єру починав у правоохоронних органах. Зокрема, вислужився до заступника начальника УВС у Чернівецькій області. Згодом очолював управління МВС у Закарпатській та Дніпропетровській областях, а також АР Крим.

З червня 2001 року по вересень 2002 року. – голова обласної державної адміністрації у Закарпатській області.

З листопада 2005-го – голова Луганської облдержадміністрації.

З 9 січня 2007 року був заступником голови Служби безпеки України під керівництвом в.о. голови СБУ Валентина Наливайченка.

Восени 2007-го на дострокових парламентських виборах став народним депутатом України від блоку Наша Україна – Народна самооборона.

На виборах до парламенту 2012 року був переобраний депутатом за списком партії «Батьківщина».

З вересня 2014 до липня 2015 року був  головою Луганської облдержадміністрації, керівником Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

You may also like...