БЕБ оголосило підозру жительці Київщини за незаконний збут підакцизних товарів на ₴900 тисяч

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у м. Києві та Київській області повідомили про підозру жительці м. Миронівка Київської області за торгівлю контрафактними тютюновими виробами.

Слідством встановлено, що протягом 2022 року, жінка налагодила поставки незаконно виготовлених тютюнових виробів. Збувала продукцію на території Київської області. Орієнтовна вартість цигарок становить майже 900 тисяч гривень.

Наразі зловмисниці повідомлено про підозру за частиною 1 статті 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Встановлюються інші причетні особи та деталі схеми постачання контрафактної тютюнової продукції.

Підозрюваній загрожує штраф від п’яти до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області за процесуального керівництва прокурорів Київської обласної прокуратури та оперативного супроводу працівників Головного управління Національної поліції України в Київській області.

Нагадаємо, нещодавно детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у м. Києві та Київській області оголосили підозру жителю м. Біла Церква за незаконний збут підакцизних товарів на півмільйона гривень.

Бюро економічної безпеки

You may also like...