Двох чоловіків та жінку підозрюють у зберіганні зброї та організації наркопритону у Києві

Троє зловмисників організували в одній із квартир наркопритон. Правоохоронці під час обшуку вилучили з приміщення пакетики з різнокольоровими наркотичними речовинами та два пістолети. Досудове розслідування триває.

До Деснянського управління поліції звернулася киянка, яка повідомила, що її вигнали з квартири на проспекті Володимира Маяковського. За словами потерпілої, там проживає її донька з двома товаришами, а до них ходять невідомі люди вживати наркотики.

Як розповів начальник слідчого відділення №2 Деснянського управління поліції Ярослав Пономаренко, правоохоронці перевірили цю інформацію:

«Ми провели невідкладні слідчі дії в оселі заявниці, на момент обшуку там перебували двоє зловмисників та гість, 1992 року народження. Звідти правоохоронці вилучили більше десяти пакетиків із різнокольоровою речовиною, схожою на наркотичну, ваги, приладдя для вживання заборонених наркотичних засобів, фасувальні пакети та два предмети, схожі на пістолети. Також потерпіла додала, що з її квартири зникли 1500 доларів США».

Зброю направили на експертне дослідження для подальшої додаткової правової кваліфікації. Троє фігурантів – донька заявниці, а також уродженці Києва та Броварів, 1997 та 1998 років народження, надали свідчення слідчим.

Слідчі Деснянського управління поліції розслідують кримінальні провадження за ст. 185 (Крадіжка) та ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...