Експосадовицю банку підозрюють у привласненні понад ₴5,5 млн. виплат членів сімей загиблих військових

За процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури Хмельницької області повідомлено про підозру колишній виконувачці обов’язків керівника відділення банку за фактом заволодіння чужим майном (ч. 5 ст. 191 КК України).

За даними слідства, жінка входила в довіру до родичів загиблих військовослужбовців Збройних Сил України, які отримували компенсацію від держави. Вона пропонувала відкрити депозитний рахунок для отримання відсотків або обміняти національну валюту на долари США.

на шепетівщині поліцейські затримали зловмисницю, що привласнила понад 5 мільйонів гривень допомоги родичам загиблих військовослужбовців

ГУ Нацполіції в Хмельницькій області

Насправді ніяких грошових операцій підозрювана не здійснювала, а привласнювала кошти людей.

На даний час відомо про трьох потерпілих. Загальна сума матеріальних збитків становить понад 5,5 млн грн.

Наразі підозрюваній орано запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Шепетівського районного управління поліції ГУНП у Хмельницькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Офіс Генпрокурора

You may also like...