На Сумщині взято під варту жінку, яка убила співмешканця та намагалась приховати злочин

За клопотанням слідчого та прокурора Шосткинської окружної прокуратури рішенням суду 14 листопада 2023 року обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу 44-річній жінці, яка позбавила життя свого співмешканця та намагалась приховати злочин.

За даними слідства, подія сталась 11 листопада 2023 року в м. Шостка. Під час розпиття спритних напоїв між жінкою та її співмешканцем сталася словесна сварка, під час якої підозрювана, не стримавши агресії, взяла ніж та ударила чоловіка в грудну клітину. Унаслідок отриманої травми 38-річний потерпілий помер на місці події.

Після скоєного жінка вирішила приховати свою причетність до злочину та ввести в оману слідство, повідомивши, що її співмешканець у стані алкогольного сп’яніння вчинив самогубство. Однак правоохоронці оперативно встановили реальні обставини, за яких помер чоловік, та затримали жінку.

Дії підозрюваної кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України, за скоєне їй загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Конотопського районного відділу поліції ГУ НП в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Сумська обласна прокуратура

You may also like...