Оперативники затримали чоловіка, який перебував у розшуку за крадіжкиу трьох районах столиці

За вчинені правопорушення в у мовах воєнного стану йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів по попередженню та розкриттю злочинів на території міста Києва оперативники столичного главку затримали крадія. На місце прибула слідчо-оперативна група, аби задокументувати правопорушення.

Возможно, это изображение 2 человека

Як розповів начальник оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку столичного главку Віталій Отрудько, слідчі затримали порушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України:

«Відомо, що у магазині чоловік викрав товар на 400 гривень та намагався втекти, однак ми швидко його затримали та доставили до відділку поліції. Крім того, з’ясували, що зловмисник скоїв аналогічні злочини ще у трьох районах столиці та перебував у розшуку Деснянським управлінням поліції. Затриманим виявився раніше судимий за крадіжки та шахрайські дії 45-річний броварчанин».

Наразі слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили затриманому про підозру. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...