Поліцейські затримали чоловіка, який скоїв ряд злочинів в Ужгороді

П’ять фактів злочинної діяльності 38-річного ужгородця задокументували та розслідують працівники Ужгородського відділу поліції.

Йдеться про крадіжку мобільного телефону від 53-річної ужгородки. Крім того, чоловік пограбував 58-річну мешканку села Ярок Ужгородського району. Коли жінка перебувала на площі Корятовича, поблизу кав’ярні, злочинець відібрав у неї мобільний марки «Samsung».

Нет описания фото.

Окрім двох телефонів, раніше судимий чоловік викрадав гаманці. Слідчі Ужгородського відділку поліції ведуть розслідування за трьома фактами крадіжок такого типу. Потерпілими від дій злочинця стали 59-річна мешканка Ужгородського району, а саме села Довге Поле, а також 28-річна дівчина та 82-річна пенсіонерка з Ужгорода.

Затримати фігуранта справ працівникам карного розшуку вдалося, провівши комплекс оперативно-розшукових заходів та опрацювавши відеозаписи з камер спостереження. Частину речових доказів правоохоронці вилучили та в найкоротші терміни повернуть потерпілим.

Наразі слідчі повідомили чоловікові про підозру у скоєнні крадіжки та грабежу. Днями ужгородцю буде повідомлено про підозри в скоєнні інших задокументованих скоєних ним злочинів. Чоловікові обрано запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

You may also like...