У Києві судитимуть охоронця будинку, який викрав весільні гроші господарів

Порушник близько трьох років доглядав за помешканням та мав доступ до всіх приміщень. Користуючись відсутністю власників вдома, упродовж декількох місяців чоловік забирав з шафи гроші – близько 230 тисяч гривень готівкою, подаровані молодятам на весілля. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Навесні цього року до поліції Києва звернулись мешканці приватного будинку у Подільському районі із повідомленням про те, що їх обікрали. Заявники розповіли правоохоронцям, що тривалий час були відсутні вдома, а коли повернулись – виявили зникнення близько 230 тисяч гривень, які були подаровані їм на весілля.

На місці події співробітники поліції встановили, що до вчинення злочину причетний 43-річний охоронець будинку. Чоловік мав вільний доступ до помешкання, тому безперешкодно заходив до оселі господарів та упродовж восьми місяців викрадав зі схованки кошти господарів, які в подальшому витратив на власні потреби.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у серії злочинів, передбачених ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...