Відпочинок біля столичного озера закінчився різаниною

Під час конфлікту між чоловіками розпочалась бійка, у результаті якої фігурант дістав з кишені ніж та вдарив потерпілого у живіт.

Зловмиснику повідомлено про підозру за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що у медичному закладі знаходиться 37-річний чоловік із ножовим пораненням. Останній повідомив лікарям, що поранення отримав під час бійки із невідомим біля озера на вулиці Вишгородській. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група та оперативники.

У подальшому правохоронці з’ясували, що на літньому майданчику між двома компаніями відпочиваючих виник конфлікт. Згодом, два чоловіки з різних компаній розпочали бійку, у ході якої фігурант дістав з кишені ніж та вдарив потерпілого у живіт. Медики госпіталізували чоловіка, а оперативники у ході розшукових заходів затримали 48-річного місцевого мешканця.

Слідчі, за процесуального керівництва Оболонської окружної прокуратури міста Києва, повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...